Publicaties en interviews

Deze pagina heb ik toegevoegd omdat er geleidelijk aan meer activiteiten zijn waarin ik meewerk, zoals aan geschreven of op beeld gezette interviews. Vandaar nu de indeling in driee├źn: artikelen, presentaties en nu dus interviews.

Ook ben ik intussen – begin 2021 – bij de NVA begonnen als beoogd voorzitter van de toen nog op te richten ‘expertgroep Autisme en Vrouwen’. Wij noemen ons EVA (een speelse afkorting van de naam die wij van de NVA meekregen), en bestaan intussen uit een gedreven kernteam van vier vrouwen die dit vrijwillig doen. Voor de informatie over deze expertgroep verwijs ik verder naar de NVA-webpagina van EVA. Daar staan ook nog enkele interviews met mij, intussen als voorzitter van EVA, maar ook een link naar een prachtige podcast waarin twee van onze kerngroepleden over hun eigen autisme vertellen. En nog veel meer.
Ik houd de informatie die namens EVA wordt gepubliceerd gescheiden van mijn persoonlijke geschrijf. Ga voor EVA dus naar bovengenoemde link. Soms ben ik ondervraagd over mijn persoonlijke drijfveren om met de NVA in zee te gaan met het opstarten en vormgeven van EVA. Deze interviews plaats ik toch ook hier, ze gaan over mijn persoonlijke drijfveren in relatie tot EVA.


Ga terug naar MENU voor een keuze hierbinnen