Een nieuw jaar!

Beste lezer van mijn blogs,

Als je abonnee bent op nieuwe schrijfsels, dan krijg je in januari maar liefst 3 blogs….
Sorry, maar mijn innerlijk gewroet heeft door verschillende omstandigheden geleid tot veel ‘gesprekken’ met mezelf waarin ik probeer te beschrijven hoe het laat leren leven met autisme zich vanuit allerlei vaak donkere hoeken en gaten aan me opdringt. En daar word ik niet altijd vrolijk van. Ik leer er wel van dat het goed is om ‘er’ dwars doorheen te gaan, dat kost tijd en tijdelijke wanhoop maar daarna kom je best weer boven!

Nu ik veel levensknopen begin te ontrafelen, ben ik toe aan meer lucht, humor en ontspanning. Ik heb het mooie voornemen om me te trainen om anders met mezelf en mijn tijd om te gaan. Dat opent voor mij nieuwe perspectieven en uitdagingen! Ik hoop dat ik daarvan de komende tijd en in rustiger tempo wat naar de lezers van mijn blogs kan overbrengen.

Om het begin van het nieuwe jaar te vieren, begin ik met mijn beste wensen voor jullie en vooral ook veel overzicht, inzicht en mooie vergezichten!