Reflectie op een onderzoek naar camouflage

Naar aanleiding van een kritische blog die ik in 2021 had geschreven over een presentatie die Wikke van der Putten destijds gaf voor FANN, werd ik onlangs uitgenodigd om op het eindverslag van dat onderzoek te reageren tijdens een Informatiebijeenkomst op 4 april 2023 ‘Veroudering en Neurodiversiteit’ van de onderzoeksgroep d’Arc van de Universiteit van Amsterdam (aangestuurd door Hilde Geurts).
Deze presentatie maakte deel uit van een set presentaties, waaromheen verschillende ervaringsdeskundigen een aandeel hadden, met een inleidende brief en/of als ‘side kick’. Ik behoorde tot de ‘side kicks’ en reageerde op het onderzoek ‘Een leven lang camoufleren‘.

De andere presentaties gingen over ‘Ouder worden met autisme: de gevolgen voor het denkvermogen‘ (Carolien Torenvliet) en ‘Overeenkomsten en verschillen tijdens de levensloop‘ (Tulsi Radhoe).

Ga naar de link van de door mij uitgesproken tekst .

Onder deze link vind je de bijbehorende sheets.