Late diagnose

Ter gelegenheid van de Autismeweek zijn Sander Begeer en ik geïnterviewd door EditieNL van RTL4. Het is een heel kort item geworden waarin direct en uitsluitend aandacht was voor de beleving van een late diagnose autisme.
Sander kwam met de cijfers en de interpretatie daarvan. En ik kwam met mijn persoonlijke ervaring. Baloe deed ook mee, als ‘ouwe sok’ liet hij zich even knuffelen voor de camera. De opname is helaas wat amateuristisch met een telefoon gemaakt. Deze zender biedt geen mogelijkheid voor ‘uitzending gemist’….

Ik heb geprobeerd om een video-opname vanaf mijn telefoon hier te uploaden, maar dat is niet gelukt. Vandaar de omweg via LinkedIn. Je kunt het filmpje wel openen, ook als je geen LinkedIn gebruikt: gewoon doorscrollen totdat je het filmpje ziet. Ik zal nog proberen om mijn eigen video te linken.
Het interview vinden jullie hier (duur 2.45 minuten).

Overigens hoort er ook een tekst bij. Het bijbehorende artikel vinden jullie via deze link.