Onzekerheden tijdens de bouw van de website

Ik vind het lastig om met de mensen van Scauting te communiceren over deze website. Hij is nog niet af, ik loop nog steeds tegen dezelfde dingen aan als eerder maar ik vind het moeilijk om Scauting daar weer over lastig te vallen. Denken zij dat ik het verder alleen kan? Maar alle dingen zijn nog niet zover klaar dat ik er nu echt tevreden mee ben; al mijn vragen zijn ook nog niet opgelost. Bij de presentaties staan de figuren er wel tussen: ik heb door hoe ik dat moet doen!! Maar nu staan deze wel bij de opsomming op de eerste pagina, maar als ik dan in het bericht kijk dan staat de titel in een hele grote figuur…

Ik vind het moeilijk om hier nu even doorheen te kijken en te kijken of de rest dan wel goed gaat. Ik heb bij de publicaties bijvoorbeeld nog niet getest of dat er nu goed uitziet. Ik vond in elk geval de spaties e.d., er nog niet mooi uitzien.

Bij ‘Wie ben ik’staat nog steeds een stuk tekst in HTML-opmaak… En volgens mij kan ik daar geen linkjes invoegen. Later bleek dat ik dat zelf kan opzetten (zag ik bij toeval). En daarna konden de linkjes er gewoon tussen!

Maar ik weet niet wat ik zelf kan doen en wat niet. Ik ben een angsthaast kennelijk? Heb nu in rechter blok, onder ‘document’ een uitgelichte afbeelding gekozen. Benieuwd wat er nu gebeurt.

Naschrift:
Intussen (25-7-2020) gaat de website bijna online. Alles blijkt mee te vallen, zelfs heb ik door gewoon dingen te proberen, uitgevonden hoe bepaalde teksten, figuren e.d. kunnen worden ingevoegd. Ik bleek niet 100% afhankelijk van de technische jongens!


terug naar blogs