Uit de kast (de eerste stappen)!

Vorige week heb ik een interview gegeven aan Marte van Santen. Zij is journalist, bladenmaker en nog veel meer (zie haar website Letterleven).

Ik worstel(de) erg met het openbaar maken van mijn autisme en heel geleidelijk aan begon het bij mij tegen te staan dat ik me via LinkedIn en allerlei andere uitingen wel sterk maak voor openheid (Samen Sterk zonder Stigma, bijvoorbeeld) en enthousiast maar ook een beetje met ‘afgunst’ reageerde op de openheid door mijn vroegere collega bestuurslid van de NVA Groningen-Drenthe. Zij opende de website ‘Authentist, leven voorbij labels’ en schrijft prachtige verhalen!

Toen ik in de gelegenheid kwam om mij door Marte te laten interviewen, greep ik die kans natuurlijk onmiddellijk aan!

Bovendien was ik ook voor de stichting Geef me de Vijf geïnterviewd over mijn ervaringen met corona. Deze interviews zijn door een redacteur omgezet in korte blogs. Er komen 4 in totaal. Zie voor de teksten e.d. in een van mijn andere blogs.

Intussen heb ik deze eerste stap ook aangekondigd op mijn LinkedIn-pagina. Hoewel het een voorzichtige eerste stap is, sta ik toch op de drempel!!


terug naar Blogs