Na de diagnose viel er een last van mij af.

Artikel in maandblad Plus. 

Nadat mijn diagnose in 2008 werd vastgesteld, heb ik mij als vrijwilliger aangemeld bij de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Ik wilde mij, met gebruikmaking van mijn opleiding en ervaring, inzetten voor autisme. Daar heb ik een paar jaar later meegewerkt aan een serie dvd’s: ‘Autisme, een leven lang’. De dvd waar mijn verhaal, samen met dat van een mannelijke collega, op staat heet Het inzicht kwam met de jaren. Op de website van de NVA staat, onder de titel ‘autisme-fragmenten’ tussen andere video’s, een compilatie van de hele reeks Autisme een leven lang.
Die dvd heeft ertoe geleid dat ik later, weer samen met die mannelijke collega, ben geïnterviewd voor het maandblad Plus. Zo heb ik Marte van Santen ontmoet. Later zou Marte mij nogmaals interviewen, voor de Margriet. Zie elders op deze website.

Zie hier het betreffende artikel van Marte van Santen uit 2012.


terug naar artikelen