Mijn verhaal in Margriet

Mensen die mij kennen, weten dat ik al heel lang aarzelde over mijn behoefte om mijn autistische kant eens naar buiten te brengen. Nu is het er dan van gekomen, met dank aan het tijdschrift Margriet, de verhalenmaker Marte van Santen en de prachtige foto’s van Mariel Kolmschot.

Dit voorjaar (2020) ben ik geïnterviewd door Marte van Santen die, als journalist bij (o.a.) de Margriet, iemand zocht die een levensverhaal wilde vertellen. Ik was intussen al ver gevorderd met mijn website én met de vraag wanneer en hoe ik ‘uit de kast’ zou kunnen komen met mijn autisme, dus toen ik deze oproep vond via LinkedIn, hoefde ik niet lang na te denken…. Vandaag werd het artikel gepubliceerd via LinkedIn.

Het daaruit voortkomende artikel, in de originele opmaak van Margriet, vindt u hier.

Hoewel ik het reuzespannend vind om nu de wereld weer onder ogen te komen, vind ik dat het resultaat zo mooi geworden is dat ik het met zo’n steun in de rug nu wel aandurf!


terug naar blogs