Rondom EVA

Begin 2021 ben bij de NVA begonnen als voorzitter van de toen net opgerichte ‘expertgroep Autisme en Vrouwen’. Voor de informatie over deze expertisegroep, wij noemen ons EVA en bestaan intussen uit een gedreven kernteam van vier vrouwen die dit vrijwillig doen, verwijs ik verder naar de NVA-webpagina van EVA. Daar staan ook nog enkele interviews met mij als voorzitter van EVA maar ook een link naar een prachtige podcast waarin twee van onze kerngroepleden over hun eigen autisme vertellen. En nog veel meer.
Ik houd de informatie die namens EVA wordt gepubliceerd gescheiden van mijn persoonlijke geschrijf. Ga voor EVA dus naar bovengenoemde link. Soms ben ik ondervraagd over mijn persoonlijke drijfveren om met de NVA in zee te gaan met het opstarten van EVA. Deze interviews plaats ik toch ook hier, ze gaan over mijn persoonlijke drijfveren in relatie tot EVA. Naar aanleiding van de start van EVA ben ik samen met Bianca Toeps geïnterviewd in het programma Met het Oog op Morgen (Radio 1). Naar aanleiding daarvan werd ik later ook door RTV Drenthe geïnterviewd. Ook verscheen er een geschreven interview met Rita Maris van de EO op de website van de EO.

De foto boven dit artikel is een pakketje flyers die EVA heeft ontworpen t.g.v. het Jubileumcongres van FANN op 25 november 2022. Zie daarvoor verder bij de website van EVA (zie de link ergens anders in dit artikel).


Ga terug naar publicaties en interviews