Interviews – hoe het begon …

===Beste abonnees van mijn website:

nadat de maandelijkse update was verstuurd, heb ik nog wat in de opbouw van deze pagina gewijzigd. De interviews staan nu op volgorde, de meest recente bovenaan. Ga voor de juiste volgorde naar de hoofdpagina ‘interviews’.

Mijn eerste interview over mijn autisme gaf ik aan Marte van Santen (Maandblad Plus, 2012). Ik weet niet eens meer wat daarvoor de aanleiding was. Eerder had ik al meegewerkt aan een dvd van de NVA, waarin twee ouderen vertelden over hun leven met autisme (Het inzicht kwam met de jaren). Misschien dat mijn verhaal daaruit is opgediept?

Ik heb jaren later contact opgenomen met dezelfde Marte van Santen om eens met haar te spreken over het schrijven van een boek over mijn autisme. Dat werd mij afgeraden omdat het veel werk is, je een uitgever bereid moet zien te krijgen om het uit te willen geven en de inhoud staat voor langere tijd vast. Intussen ben ik via een interview met Marte in de Margriet uit 2020 pas echt ‘uit de kast’ gekomen; dat was eigenlijk ook het moment waarop ik besloot om geen boek over mijn autisme te gaan schrijven maar deze website te starten. Eerst heb ik deze interviews geplaatst onder ‘artikelen’ maar in feite zijn dit geen artikelen van mij, maar van iemand anders die mijn verhaal beschrijft. Met de inrichting van deze nieuwe pagina doe ik daar meer recht aan.


Ga terug naar publicaties en interviews